Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

K.O.mmentátor rovat: 89. rész

2012.09.01. 12:34 - Je m'appelle Théo

Címkék: kommentátor

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr644745615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ARSENAL4EVER 2012.09.02. 21:39:25

A meccs jó volt, és az eredménye meg sokkal jobban tetszik, mint a valódi. Információkban gazdag volt a kommentátorod, és teljesen élvezhető, tehát a szokásos Theo minőség. Csak így tovább, és a későbbiekben simán válhat belőled ismert kommentátor.
A BL csoportokról a SAJÁT véleményem:
- A csoport (Porto, PSG, Dynamo Kyiv, Dinamo Zagreb): Talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy ez a leggyengébb csoport, mármint a csapatok erőviszonyaikat tekintve. Akik innen továbbjutnak, azoknak csoda lenne, ha be tudnának jutni a legjobb 8 közé, de kétlem, hogy ez előfordulhatna velük. Bár a PSG nyáron bevásárolt, viszont a szezon kezdésük korántsem ad okot a bizakodásra, ráadásul az edzőjük Carlo Ancelotti sem a legjobb, sőt... A többi 3 csapat lassan szóra sem érdemes, talán még a Porto-t lehet említeni, de az utóbbi években egyre csak gyengül a sztárjaik eladása miatt, bár azért még ott van egy Hulk. A másik két csapatról nagyon nem is tudok semmit utánanézés nélkül. Tehát a tippem: 1. PSG, 2. Porto.
B csoport (Arsenal, Schalke04, Olympiacos, Montpellier): Azt hiszem elfogultság nélkül kijelenthetem, hogy a legnagyobb esélyes az első helyre az Arsenal. A 2. helyért én nem várok túl nagy küzdelmet, bár azért tudni kell a németekről, hogy míg a bajnokságban csak-csak jó teljesítményt nyújtanak, addig nemzeti porondon korántsem. A görög csapat otthon erős lehet, de nem hiszem, hogy bármelyik csapat dolgát mind a 2 találkozókor egyáltalán megtudja nehezíteni. A francia bajnok pedig egy erős, jó csatárt veszített el, és az eddigi fordulok alapján nem is tudták nagyon pótolni (3 meccs-1pont). Tehát számomra az első helyre nem is kérdéses, hogy ki fut be, viszont a másik továbbjutóra csak tippelni tudok, és a játékos állományuk miatt a Schalke-t várom oda, de nem lepődnék meg, ha más kerülne tovább.
C csoport (AC Milan, Zenit, Anderlecht, Malaga): A Milan könnyen továbbjuthat, bármennyire is megviselte őket Silva-Ibrahimovic távozása. Nem gondolnám, hogy ők nem első helyen jutnának tovább. A 2. helyért viszont talán ebben a csoportban lehet a legnagyobb küzdelem. 3 olyan csapat, akik nagyon hasonló képességűek. A Malaga az arab tulajdonosa miatt most nagyon nagy szarba került, így el kellett adniuk Rondo-t és Cazorla-t is. Az Anderlecht sosem képviselt hatalmas erőket, de egy-egy meccsre feltudja szívni magát, és miért ne tudná 6 meccsre a BL-ben? Az Zenit pedig Zenit, orosz bajnokságban még azért jó csapatnak számít, de európai szinten nagyon gyengék. Kíváncsi vagyok Kerzhakov-ra, hogy fog teljesíteni. A tippem talán az oroszokra esne, de ez tényleg csak tipp.
D csoport (Real Madrid, Manchester City, Ajax, Borussia Dortmund): Szerintem is ez a halálcsoport, viszont számomra itt a legegyértelműbb, hogy ki a két továbbjutó. Az előző évben betliző kékek most felfogják szívni magukat még jobban, így az se lenne csoda, ha vereség nélkül jutnának tovább, Real ide, vagy oda. A királyi gárda pedig a 2. helyen könnyedén juthat tovább. Míg az Ajax nem hiszem, hogy nagy játékerőt képviselne, így 0 ponttal zárhatnak könnyedén, ha Eriksen és a többi nagyágyújuk nem szedi össze magát. Dortmund már a tavalyi évben sem nyújtott jó teljesítmény, és most csak gyengültek az új szezonra. Nem hiszem, hogy nagy meglepetésre lehet számítani tőlük, de én mindenképpen örülnék, ha valamelyik esélyesebb csapatot ki tudná szorítani, és ezzel magát juttatná tovább.
E csoport (Chelsea, Sahktar Doneck, Juventus, Nordsjaelland): A norvég csapat örülhet, ha gólt tud majd rúgni bármelyik együttesnek is, tehát őket alapból kizárom, hogy egyáltalán pontot szerezzenek, de jó látni az ilyen kis csapatokat is a nagyobbak ellen. A másik 3 csapat közt viszont óriási küzdelem lesz szerintem. A Juventus egy nagyon küzdős jó csapat, aki az edzőjét elveszítette, és ezzel azért egy kicsit legyengültek, bár ugye elméletileg még mindig ő tartja az edzéseket, de a meccsen nem lehet ott velük, ami nagy hátrány az öreg hölgynek. Az ukrán csapat már megnehezítette nem is egy nagy csapat dolgát. A saját bajnokságukból nagyon kilógnak, és ezért talán annyit nem tudnak fejlődni. A brazilokból álló klub csapat szerintem bejöhet a 2. helyre ezzel kiszorítva a Juventust, mivel a Chelsea bomba erős. Hazard-tól kezdve Moses-ig olyan játékosok érkeztek, akik egyszerűen akkora pluszt adhat ennek a csapatnak, hogy könnyedén megszerezhetik újból a BL serleget és ezzel ők lennének az első duplázó csapat. A Premier League-t jól kezdték, bár a bírók is mellettük voltak, a fiatal belga pedig eddig fantasztikus. Nem hisze, hogy ebből a csoportból bárki megtudná őket fogni. 1. Chelsea, 2. Sahktar.
F csoport (Bayern München, Valencia, Lille, BATE): Bayern jelentősen kilóg a többi csapat közül, bár most ugye sérülésekkel küszködött mind Ribery, mind Gomez, de nélkülük is erős a keretük, főleg a többi csapathoz mérten. A védekezésük rendben lesz, és a gólokat is szállítani fogják, így számomra egyértelmű, hogy a papírforma alapján az első továbbjutó a tavalyi 2. helyezett, bár az tény, hogy most szerintem a döntő közelében sem fognak jutni. Valencia-Lille kettős közül pedig kikerül a 2. helyre valamelyikük. A spanyol gárda az utóbbi években egyre csak lejjebb került, de mindig valahogy ott tudtak lenni a tűz közelében. Folyamatosan vesztik el legjobbjaikat, és így nem sok jót jósolok nekik, de a Lille egy sokkal nagyobb, jobb játékost veszített el, mint Alba, és ez Hazard. A belga nélkül nem tudom mie lesznek képesek. Persze még ott van Sow, vagy akár Cole, de ők nem képviselik ugyanazt a szintet. A nyáron szerintem a legtöbbet gyengült csapat, így szerintem a 2. helyre a Valencia fog bejönni, ezzel az EL-be szorítva franci riválisát. BATE pedig Hleb vezérletével szép lassan beevickélnek a 4. helyen, és boldogok lehetnek, ha tudnak csipegetni 1-2-3 pontot.
G csoport( Barcelona, Benfica, Szpartak Moszkva, Celtic): A Benfica tavaly megfricskázta a MU-t, és mos már esélyesként juthatnak tovább a 2. helyen. A Barcelona nem kérdés, hogy szint 100%-os teljesítménnyel fognak továbbmenni. Alba-Song érkezésével még jobban megerősödött, az idáig sem gyenge csapat, szerintem a végső győzelemre a legnagyobb esélyes klub. A Moszkva még meg sem fogja tudni nehezíteni a dolgokat, míg a Celctic a kemény játékuk miatt a katalányoknak okozhatnak fejtörést. Minden esetre Messi-t, a hormon kezeltet sem fogják kímélni, és nem csodálnám, ha kisebb-nagyobb sérülésekkel hagynák el a pályát.
H csoport (Manchester United, Braga, Galatasaray, Kolozsvár): A vörös ördögök helyzete ismét csak könnyű, de a tavalyi példát látva okozhat meglepetést ez a kvartet. A Braga szívós csapat, csak ugyan, mint a török, akik azért erősödtek a nyáron. Kolozsvár viszont az esélytelenek nyugalmával várhatja a 6 mérkőzést. Viszont ennek ellenére, az egy játékossá vált csapat, tehát az MU befogja húzni az első helyet, viszont ha megsérül Van Persie komoly bajba kerülhetnek (na jó természetesen ezt nem gondoltam komolyan, csak ha már tavaly az Arsenal volt egy személyes csapatnak titulálva, akkor most az MU is jogosan lehetne). 1. Manchester 2. Braga.
Összességében az MU és a Barcelona ismét könnyű csoportot kapott, míg a többieknek okozhatnak fejtörést ellenfeleik. A végelszámolásnál számomra a legesélyesebbek: Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester City, és nem lenne nagy meglepetés, ha ők nyernék: Bayern München, Arsenal, Juventus, Manchester United.
Remélem eléggé kimerítő volt, bár néhány csoportnál egy kicsit tudatlannak éreztem magam, de én így foglalnám össze a csoportokat. Remélem egy izgalmas, jó BL-t fogunk látni az idei évben is, egy sokkal jobb döntővel.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2012.09.04. 22:05:07

@ARSENAL4EVER: a holnapi cikkem ezzel kapcsolatos lesz, majd lesz egy hasonló az EL-ről is és az átigazolásokról :)
süti beállítások módosítása