Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

home sweet home

2012.05.26. 12:12 - Je m'appelle Théo

 a cikk címe nem tudom hogy jött, de gondoltam itt az ideje egy rövid helyzetjelentésnek!

Kezdjük rögtön az elején. Alighogy megkezdődött a 3.5-ös számmal fémjelzett évad, beütött valami egészen új lehetőség. Ez a lehetőség nem más, mint az EuroFIFA oldal, akik szeretnék, ha (csúnya szóval élve) beolvadnék az oldalukba és a FIFA videóimat náluk (is) publikálnám. Ekkora ugrás a blog életében nem is tudom volt-e, azóta, hogy freddyD-vel készítettem interjút, vagy Monoki Lehellel. 
Mivel jár ez a beolvadás? Nos, főként azzal, hogy a blog lehet, hogy felvesz egy új külsőt. Az oldal vezetőjével folytatott fél órás telefonos beszélgetésen kitértünk arra, hogy egy kicsit "eladhatóbbá" kellene tenni a blogot és EA minőségűre emelni a külsőt. Miért EA Sports minőségére? Mert az EuroFIFA az EA kiadó hivatalos, magyarországi "fan oldala". Ergo itt csak a hivatalos cuccok jelennek meg (patchek, DLC, stb.) és ez általn én is egy apró fogaskerék lennék az EA gigantikus szerkezetében. 
Ugyanis! Ezzel az járna, hogy (ha minden igaz) megkapnám a hivatalos példányokat a játékokból, illetve a szerkesztőknek hála, lehet, hogy a videók, illetve a játékban szereplő HUD-ok (kijelzők) egy teljes nagy generálon átesve, "theo's blog-osítva" lennének. Ezek mellett egy másik tetszetős ajánlatot is tettek: a hivatalos FIFA-s rendezvényeken, versenyeken én kapnám kézhez a mikrofont és kommentálnám, ahogy a játékosok "egymásnak esnek". Nem kell mondjam, hogy ez a kommentátori vágyaimat komolyan megdobják és komoly tapasztalatot hozhatnak. Emellett, ha adódik olyan alkalom és egy hivatalos rendezvényen ott lesz Hajdú B István vagy Faragó Richárd, egy esetleges találkozót is tudnának velük szervezni. Jól hangzik, igaz? Cserébe csak annyit kell tennem, hogy a videókban megjelenítem az oldal "reklámját", illetve az ő oldalukon is publikálom a videókat. Jó, vagy jó? Hát persze, hogy jó :)

Erről a témáról kb. ennyit szeretnék...a héten jön az első K.O. videó a 3.5-ös évadban és készül egy játékbemutató is ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr144547355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása