Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

Face á face…avagy nem megy minden könnyen

2011.12.18. 10:13 - Je m'appelle Théo

Üdvözlök mindenkit! Ritkán van mostanában bejegyzés, ritkábba vannak videók, sőt még a közönség is ritkul. Utóbbi miért van, dunsztom sincs. Sosem volt olyan komoly nézőtáborom, mint azoknak, akik csinálták a patáliát meg a hisztit a videós közegben…

Nézzük sorjában. Alapvetően szeretem csinálni ezt az egészet, és nagyrészt magamért csinálom. Van egy elég is nézőköröm, akitől elég szerény, de pozitív visszajelzéseket kapok. Ez igazából jó, de ki ne vágyna néha kicsit többre? Na, ugye. Ezt a bejegyzést egy kicsit az indulatosság és a csalódottság is szülte, ez tény. Amikor azért próbálsz tenni valamit, hogy megmozgasd a közönséget, és azok semmit sem tesznek, az egy kicsit lehangoló. Igyekszem videókat, zenéket és miegymást publikálni, valamint versenyeket indítani, csak azért, hogy stabilizáljam azt a kis társaságot, ami eddig is összejött. Látszólag sikertelenül

Ne értsetek félre, nem fogom abbahagyni, csak így elég nehéz motivációt találni arra, hogy csináljam a videókat. Fel van véve napok óta egy meccs, de nincs semmi, ami motiválna arra, hogy összerakjam. Tény, általában olyan ütemben folyt a blog, ahogy én akartam, de igazából azt sem látom, hogy valaki várná, hogy mikor lesz meccs.

Az is igaz, hogy nem adom fel. Újra megpróbálok kapcsolatot keresni más oldalakkal, most már leginkább a meccsekre koncentrálva, a FIFA-sokkal. A Juniorokat direkt nem említem, hiszen az egy külön oldal, de véleményem szerint, ott sincs minden rendben. Alig küldenek a nézők videót (bár ebben benne lehet az is, hogy sok oldal kidőlt, illetve pár személyes konfliktus miatt vannak akik dacból nem küldenek semmit) és utána minket hibáztatnak, hogy miért vannak olyan bejegyzések amik nem a Játékbemutatókról szólnak…

A végére, szeretném megköszönni, ha voltál olyan türelmes és végigolvastad ezt a pár sort, hiszen van olyan, aki meglátván, hogy írásos cikk, inkább továbbteker…  

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr153470470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PCVeterán · http://pcveteran.blog.hu/ 2011.12.18. 12:46:52

Tudom, hogy állandóan én írok ide, egyébként teljesen igazad van. Alapból valamiért blogokat nem néznek az emberek (tisztelet a kivételnek) ha youtubeos lennél (ne érts félre nekem az ég világon semmi bajom nincs az indával) akkor sokkal hírhedtebb lennél, ugyanis oda naponta rengeteg néző jár fel és előbb utóbb rád találnának. (Mondjuk sajnos akkor sem a blogodat néznék, hanem a youtube csatornádat)

Santi-san 2011.12.18. 13:58:02

Megkérdezhetem, hogy régebben mennyi volt a nézőszám és most mennyi?

scpeti79 · http://scpeti.x3.hu/ 2011.12.19. 01:43:46

Szia Théo.......

Engedd meg, hogy bátorítsalak. :) Végy példát rólam........ Újévkor lesz hét éve, hogy a honlapom működik. Az elmúlt hét év alatt én is számtalanszor odáig jutottam, hogy feladom, mert egy visszajelzés sem érkezett....... Aztán jött 2011, és elkezdtek a visszajelzések csepegni....... (Csepegni, mert az a 4 vagy 5, amit idén kaptam, nem túl sok, de az is több, mint a semmi. :) )

Szóval olybá tűnik, honlapom esetében 6 évnek kellett eltelnie, míg elkezdtek visszajelezgetni.

Szóval, türelem. Én meg vagyok győződve, hogy blogod célt fog érni. :) Csak kitartást.

Üdv.:
Peti

UI.: A csapataid ideje fogytán. :D

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.12.19. 14:57:23

Teljesen egyetértek és együtt érzek veled Théo. Tudod voltak (vannak) nálunk is rossz napok, komment alig.. de amióta megújítottuk az oldalt, folyamatosan nő a látogatottság. Szerintem próbálj meg néhány új rovatot, ötletet belevinni a blogba, valamint keress reklámozási lehetőségeket!
süti beállítások módosítása