Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

face á face...Top 5: Kedvenc videóklipp

2011.10.14. 18:25 - Je m'appelle Théo

Új sorozatom, a Theo’s TOP5, a face á face bejegyzésekben lesz elérhető. Első bejegyzés ezzel kapcsolatban a zenei világ „krémjéhez” tartozik, hiszen a számomra legkedvesebb VIDEÓKLIPPEK lesznek a főszereplők. (írjátok meg a ti kedvenceiteket kommentben! )

Ötödik helyezett:
30 Seconds to Mars – Kings & Queens

A 30stm egy nagyszerű klippet hozott össze. Látványos és szép képek szerepelnek benne, de ami a legfőbb, az a hangulata. Ahogy a sok-sok biciklis szeli át az utcákat együtt, az hihetetlenül epikus. HD-ban az igazi nézni, hiszen gyönyörű képeket láthatunk:

Negyedik helyezett:
Puddle of Mudd - Blurry


Apai érzések, és apa-fiú kapcsolat. A Blurry klippje hihetetlen mély érzelmeket mozgat meg nézőjében. A klipp főszereplője az apa, és fia, aki anyjával él, egy tahó társaságában. Érthető az egyik oldal idilli, a másik oldal keményebb ábrázolása, kissé a gyermek szemszögét átvéve.

Harmadik helyezett:
Nickelback – Photograph

Chad Kroeger és bandája az emlékek útjára tévedt, Photograph című számukkal. A múlt és az emlékek tematizálása egy kellemes soft-rock számmal. A videó a múlt képeit és a jelent is mutatja, egyfajta emlékezés a banda tagjaitól. Óriási hangulata van, számomra is sok kedves emléket megmozgat, a barátaimról és rólam.

Második helyezett:
Bullet for my Valentine – Tears don’t fall

A zúzós zene kedvelőinek tetszeni fog ez a szám, hiszen a BFMV nem épp a selymes dolgokról híres. Ez a klipp is igazán ütős. Komoly történet és vágás a legfőbb elemei. Pörgős, látványos klipp, aminek női főszereplője sem utolsó látvány szempontból. Az esőben zenélő banda újabb látványelem, amit csak a hölgy frappáns zárása nyugtat le.
 

Első helyezett:
Linkin Park – Numb

Számomra örök favorit a videóklippek terén. A klipp története és helyszínválasztása fantasztikus. A hangulat, a kitaszítottság érzékeltetése a stábot dícséri, hiszen nagyszerű munkát végeztek. Nem mai a klipp, mégis sok „korabeli” klippet simán lealáz. A főszereplőnő színészi játéka kifogástalan, akárcsak a hangulatelemek a klippben, mint például a banda játéka a templomban. Mindenkinek látnia kell legalább egyszer, ha másért nem a videó miatt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr153303561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2011.10.14. 20:30:10

A 3-5. helyezett klipeket még nem láttam, az első kettőt viszont igen. A BFMV-s nekem annyira nem jött be, de a Linkin Park az klasszikus és még mindig ütős.. emlékszem 6-7 évvel ezelőtt a TV-ben mindig vártam, hogy adják.. Térnének erre a stílusra vissza Chesterék.. :'(
süti beállítások módosítása