Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

Mi újság Théo?

2013.01.22. 17:00 - Je m'appelle Théo

Címkék: hírek

Köszönöm a kérdést, megvagyok. Első félévem egyetemistaként, ami kellő izgalmat hozott. Kezd beindulni az EuroFIFA-s működésem is…ácsi, kattints a továbbra és ott megtudod a lényeget!

Nos, ahogy azt a maroknyi olvasói tábor észrevehette, igencsak passzív a blog. Miért? A válasz igencsak egyszerű. Egy kicsit belefásultam a dologba és most az átszervezésen gondolkodom. Ez miből fog állni? Kevesebb kérdéssel, magam felé. Viccet félretéve, egész komoly dolgok fognak történni a bloggal, illetve a YouTube csatornámmal, valamint a Facebook felülettel is.

 Kezdjük a legkisebbel, a YT csatornával. A lényeg annyi, hogy töltődnek fel a régebbi videók, valamint szépen, csoportokba, illetve lejátszási listákba lesznek szedve a felkerülő darabok.  Ez nem túl komoly dolog, ezért sem számítok arra, hogy sokan észrevennék. Itt a lényeg azon van, hogy könnyen átlátható, jól kezelhető videótárat kapjatok, ha csak a csatornán szerettek böngészni.

A második változó a Facebook profil. Eléggé szegényes, eléggé nyögvenyelős és kevéssé látogatott dolog ez, úgyhogy itt az ideje frissíteni a „legnépszerűbb közösségi portálhoz” fűződő kapcsolatomat. A design teljesen azonos lesz a bloggal, valamint ez lesz az első számú kapcsolattartási módusz az olvasókkal. Lesznek szavazások, kérdések, vagy csak apróbb helyzetjelzések is, tőlem, nektek. Egy szóval, „vitalitás” (hogy miért ezt írtam, arra nincs magyarázat)

A legnagyobb változó, az alap. Az oldal, amely megszületett lassan 4 és fél éve, és itt az ideje, hogy tököt növesszen magának. Változni fog a design, ami által az elemek is, amelyben több segítséget is kapni fogok, valamint nagy valószínűség szerint elköltözöm a blog.hu-ról is, de ez még nem biztos. A témák is változni fognak. Hogyan? Létezik ugye a „face á face” rovat. Ez amolyan reflektáló rovat a világ dolgaira, azonban mindig is másodhegedűs volt a videók mellett. A helyzet az, hogy az ehhez tartozó dolgokat eltűntetem és egy egészen új „face á face” (gyk. face to face, aka. szemtől szemben) rovat indul. Milyen módon? Videókkal. Legyen elég ennyi, mert nem akarom ellőni a puskaport.

A klasszikus dolgok, mint a meccsek és a játékvideók persze megmaradnak, de a többi kap egy méretes nagygenerált.

Ennyit mára, megyek tanulni Poétikára!

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr215035137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása