Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

9.11. a futball napja lett?

2010.09.12. 09:52 - Je m'appelle Théo

Üdv mindenkinek, ma egy remélhetőleg érdekes cikkel érkeztem hozzátok. A tegnapi nap, szeptember 11. a híres World Trade Center elleni támadás napja. Másodikos voltam, mikor ez az eset történt, de most mégsem erről beszélnék, hanem a tegnapi, futballvilág béli eseményekről:

Manchester United 3-3 Everton:
Az első hat gólos meccs, számomra keserű szájízű. A ManU egy 3-1-es előnyt vert oda, akárcsak a Fulham ellen, és ismét idegenben. Rooney nem játszott, mégis 3-at lőttek a vörösök. Mi a gond? A védelem. 90 perc után felengedtek és az Everton csak annyit mondott, kawa-bunga...

Győr 3-0 DVSC
Besült a loki. A debreceniek fejben már a Samp-ra készülnek, szóval azt csinálják mint tavaly. Az első félév el lesz lazsálva egy reménytelen nemzetközi sikerért. A győr ezt kihasználta és 3-at vágott a lokinak.

Újpest 6-0 Ferencvárosi TC
A másik hihetetlen hat gólos meccs. Az Újpestet mindenki a vesztes félre rakta volna a meccs előtt, mégis jól odatették magukat. Az ifjú Simon Krisztián remekül játszott, Tisza újra önmaga volt és Rajczi emgmutatta, hogy Magyarországon, az NB1-ben még mindig a legjobb csatárok közt kell emlegetni a nevét. MEllettük Matric egy óriási gólt szerzett és így alakult ki a 6-0. A fradisták székekkel és füsttel próbálták megzavarni az ünneplő lilákat, sikertelenül. A meccs másik érdekessége Mr. Jump érkezése volt. Őt szerintem sokan ismeritek, nagyszerű....beugrásairól. Volt ő már VB döntőn, EB meccsken, sőt vizilabdázott is. Kis országunkat feldobta az ő érkezése, én spec szivesen vennék Jimmy Jump-os pólót :D

Jimmy a Szusza stadionban

 

 

 

 

 

 

 

 

Barcelona 0-2 Hércules:
A nap másik "hoppá"-ja. Az újonc Hércules, Trezeguetel, Valdezzel és Drenthevel nagyot alakított a Nou Campban. Bevallom ezen jót kacagtam, hiszen én RM drukker vagyok. A Barca végigkűzdötte a meccset, mégis 2 kontrával a Hércules vitte a prímet.

Cesena 2-0 Milan
Ismét hoppá. Az újoncok arattak tegnap. Olaszországban a felspécizett Milan betlizett a Cesena ellen. Ibra büntetőt hibázott, Robinho és Ronaldinho kevesek voltak egy gólhoz...ugye hogy a név nem minden?

Cagliari 5-1 Roma
Ezen kikészültem. Az elmúlt években önmagát keresgető Cagliari egy ötöst vágott a Roma-nak. Kérem, mi folyik a fővárosban? Ott van Vucinic,Borriello, Perrotta, Totti...annyi jó név, mégis, a Roma szenved. Burdisso-t kiállították, mivel az ellenfelet úgy lerúgta, hogy több öltéssel varrták össze utána a lábát. Ajjajj fiúk...érdekes lesz ez az olasz bajnokság.

Kayserispor 2-0 Fenerbahce
Ez a hétvége a nagyok buktájáról szól. Törökország sem kivétel, itt a Fener taknyolt el. Bár a meccsről nincs sok infóm, a sárga-fehérek drukkerei biztos nem örültek.

Lyon 1-1 Valencienne
Meleg a pite Lyonban. A 7 éves bajnoki egyeduralom, 2 éve megtört és a Rhone partiak azóta szenvednek. Az európai bajnokságok közül, talán a francia a leginstabilabb, avagy itt a legkissebb a különbség a csapatok közt?

Hoffenheim 2-0 Schalke 04
Rájár a rúd Raúlékra. A spanyol csillaggal és az újdonsült hollandus Huntelarral csak szenved a Schalke. Három meccs, három zakó. A rossz eredmény mellett Neuer pancserkedése is rossz hír. A német válogatott ban az azeriek ellen szögletből betlizett, itt pedig egy visszafejelt labdát nézett be.
A Hoffenheim vezeti a táblázatot, bár aki emlékszik mi volt, két éve, annak ismerős lehet a szitu. Akkor a Hoffenheim téli bajnok volt, majd a középmezőnyben zárt. Bevallom, én örülnék egy hoffenheimi bajnokavatásnak, de 3 forduló után még felesleges erről beszélni.

Úgy érzem, mindenről beszéltem amiről érdemes volt, ha van még meghökkentő eredményetek, szóljatok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr852290002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pap Márton 2010.09.12. 10:06:22

Erről beszélnék.

(errőb eszélnék)

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2010.09.12. 10:41:04

Azért meglátjuk az El Clasico után ki nevet a végén ;)
Meg azért az az 1:0-ás győzelem sem sok, főleg a Mallorca ellen.

A Barcások egyértelműen fáradtak voltak, a Real meccset nem néztem.(Megmondom őszintén,nem is nagyon érdekel, de ez szubjektív vélemény.)
Sajnos a Katalánoknál ez már hagyomány (mármint a válogatott mérkőzések utáni silány teljesítmény.)
Megmondom az őszintét, én Barca szurkoló vagyok.
(Bocs a hosszú hsz-ért, de ezt le kellett írnom)

ARSENAL4EVER 2010.09.12. 10:58:56

Ez a tegnapi nap nekem öröm ünnep volt.Döntetlenezett a MU 2 gólt is kapott a 90 percben, bár megértem a szurkolókat Arsenallal is sokszor történt sajnos ilyen, hogy leadta az előnyt.Ezen kívül a Spurs-WBA 1-1, és a Man.city-Blackburn 1-1, sajnos nyert a Chelsea, de az Arsenal is.A zöld takony végre szopott, és az undorító Barca is 0-2-re.ÉGÉS.Furcsa eredmény azért az a két darab egy-egy ilyen kis csapatok ellen.GO GUNNERS!

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2010.09.12. 11:06:00

@ARSENAL4EVER: Már bocs, de az az "Undorító" Barca játsza Europa egyik legszebb fociját, az Arsenal meg jóformán még semmit nem nyert..

ARSENAL4EVER 2010.09.12. 13:27:04

@FroG: Már megocsás, de ahogy oda akarták csalogatni Cescket(folytonos nyilatkozatok, hogy álma a Barca, Barca DNS-e van stb. és ezt mind egyes játékos szinte elmondta, ezen kívül még a VB-n is biztos bebeszélték neki, hogy a Barca a legjobb stb.) az egyszerűen gyomorforgató, és nem tudok rá jobb szót mondani, de undorító is.
Az meg a másik, hogy ki nem fossa le, hogy nem nyert semmit a "csapatom" nem ezért szeretem, hanem a szép játékáért, a sok helyzetért(akár kihagyjuk), a szép gólokért.Azt sem vitatom, hogy a Barca a játsza a világ egyik legszebb fociját, de nekem az a stílus nem tetszik, hogy hátul passzolgatnak, és lassan elindulnak a kapu felé.Ha te meg csak azért szereted a Barcát, mert nyert kupákat, akkor rólad is meg van a véleményem.Hogy hasonlattal éljek nálam a szép foci a torta, a kupa a hab, nálad ez meg fordítva van, ha nem bocs.
És ezzel nem veszekedni akarok, csak eszmecsere.:)

ARSENAL4EVER 2010.09.12. 13:28:07

*játssza Már írni sem tudok.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2010.09.12. 14:38:10

@ARSENAL4EVER:
Nálam is ugyanúgy van, mint nálad az a bizonyos "torta".
Sőt, elárulom neked, hogy sok évig Arsenal szurkoló voltam, de Henry távozása után már nem figyeltem a csapat munkásságát, talán csak néhány meccsüket figyeltem.
Magát a klubot 'kedvelem', viszont Wengerrel, és a maga átigazolási politikájával nálam betelt a pohár.
(Talán a mostani holtszezon volt elfogadható, de egyébként csak az ő hibája, hogy nem nyer semmit a csapat, mert szép gondosan eltünteti a rutinos játékosokat, és vesz helyettük 18,19, de akár 17 éves játékosokat is. Fabregas az élő példa rá hogy ezzel is sikeresek lehetnének, ha a már Arsene szerint 'megöregedett' játékosokat nem adná el a csapatból [Lásd: Yaya Toure, Adebayor, Gallas]) Nekem erről ennyi a véleményem.
Szerintem elfogadható tartalmú, illetve hangvételű hsz-t írtam, de ha nem azt jelezd plíísz.
Üdv.

ARSENAL4EVER 2010.09.12. 15:24:42

@FroG: Adebayor azt hiszem megmutatta, hogy miért nem való a csapatba.Kolo Toure-t azért engedte el, mert Gallassal nem volt jó a viszonya, és a franciát tartotta meg.Gallast is megakarta tartani, de a magas fizetési szükséglete miatt nem hosszabbított, ráadásul az ő jelenléte csak csapatmorál rovására megy.
Wenger átigazolási politikája jó, csak kevés.Akiket leigazol akár 10 milliókért szinte mindig beválnak, és így a csapat gazdasági háttere kitűnő.Bár igen keveset igazol, de azok mindig pluszt adnak a csapatnak.Azt hiszem ebben az évben lesz esélyünk.A barca(csigrinszkij 25!millió, Ibra 45(ha jól emlékszem+Eto'o), meg a Real(CR9 , Kaka stb.), meg a city(Robinho, Silva stb) féle csapatok meg felbosszantanak, hogy irreális árakat fizetnek ki egy-két játékosért, és így az egész piacon elhatalmaskodott az irreálisan sok pénz.Ezen kívül nézd meg milyen adóssága van a Realnak, meg a Barcának.Éppen emiatt nem tudták megvenni Cesc-t, és így egy eléggé ízléstelen módhoz folyamodtak.Ezért "utáltam" meg őket.
Mondjuk én is azt mondom, hogy kell egy-két rutinos játékos, talán van is.Kapus poszton Almunia, védelemben a most érkezett Squillaci, középpályán Rosicky és Fabregas(aki lehet, hogy csak 23 éves, de már ez a 5 szezonja a PL-ben), a csatár sorban meg egy igazi ágyús Robin van Persie, ettől függetlenül azért elférne egy-kettő tapasztaltabb, de én így sem panaszkodok.

Szab15 2010.09.13. 16:03:32

Jó cikk és énis szurkolok a Hoffenheimnek. Szimpatikus csapat!
süti beállítások módosítása