Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

Hét hírei: 2009 vége

2009.12.30. 12:06 - Je m'appelle Théo

Futball:

Megdöntötte Roger Hunt rekordját, és Liverpool-klubcsúcstartó lett kedd este Fernando Torres, amikor 50. gólját lőtte a Premier League-ben.

Az AC Milan vezetése szeretné leigazolni Edzin Dzekot, a Wolfsburg 23 éves bosnyák futballistáját, akit hazájában, 2009-ben az év legjobb játékosának választottak. Az olasz klub 25 millió eurót ajánlót, ez éppen 15-tel kevesebb, mint amennyit a németek kapni szeretnének.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) multidimenziós könyvelést vezetett be átlátható gazdálkodása érdekében, ezzel pályázott és nyert eurószázezreket az európai szövetségtől (UEFA). Az MLSZ keddi tájékoztatása szerint az első 100 ezer eurós támogatás májusban érkezik, a másodikat egy-két hónappal később utalják. Az UEFA folyamatosan figyeli az általa támogatott rendszerek működését, a különféle fejlesztéseket, s ennek megfelelően utalja majd az erre szánt, összesen 400 ezerből a 100 ezer eurós részleteket.

Sajtóértesülések szerint Josep Guardiola, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona vezetőedzője szeretné leigazolni David Silvát, a Valencia spanyol válogatott labdarúgóját. Az AS című napilap szerint a szakember Thierry Henry helyére nézte ki a 23 éves Európa-bajnok középpályást, mivel a 32 éves francia támadónak a szezon végén lejár a szerződése, és várhatóan az Egyesült Államokban folytatja pályafutását. A Valencia hosszabb ideje küzd pénzügyi problémákkal, így nem lenne meglepő, ha néhány kulcsjátékosától megválna.

F1

Egyértelműsítette célját első mercedeses sajtótájékoztatóján Michael Schumacher, aki jövőre újra versenyez. Értékelte az ellenfeleket, az esélyeit, a körülményeket.
 

A francia Eric Boullier lett a csapatfőnök a Forma-1-es Renault-istállónál. A L'Equipe című sportnapilap szerdai internetes kiadása szerint Boullier az angol Bob Bell helyét foglalja el a csapatnál. A francia szakember eddig a GP2-ben versenyző Dams alakulatot irányította, új munkáját januárban kezdi meg.

Vízilabda

A Szeged-Beton LEN-kupa-győztes csapata a Primorac Kotor otthonában 8-6-ra kikapott, és elveszítette az európai vízilabda Szuperkupa egymeccses döntőjét. A magyar csapat jól játszott, helytállt az Euroliga-győztessel szemben, amelyben két magyar olimpiai bajnoki is játszott.
 
Kézilabda
 
Oroszország szinte végig vezetve, de nagy harcban legyőzte Franciaországot a női kézilabda-világbajnokság döntőjében, és zsinórban harmadszor lett a világ legjobbja. Az utolsó négy vb-győztes döntőjét az oroszok elképesztő védekezése, és Dmitrijeva nyolc gólja döntötte el.
 
Boksz
Manny Pacquiao rágalmazásért pert indít Floyd Mayweather és csapata ellen, amiért azok a folyamatos vérvizsgálati követelésükkel azt sejtetik, hogy a Fülöp-szigeteki ökölvívó doppingol. A két profi bokszoló március 13-ra kiírt meccse valószínűleg elmarad, pedig Pacquiao belement a vérvizsgálatba is, csak az olimpiai rendszerű doppingtesztet utasította el.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr841632340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása