Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

Hét hírei 49-50. Hét

2009.12.18. 22:42 - Je m'appelle Théo

Kicsit elmaradtam a múlt héten,szval lássukcsak:

Foci:

A Manchester United hivatalos honlapjának tanúsága szerint Ryan Giggs, a Vörös Ördögök walesi legendája még egy évvel meghosszabbította szerződését, így 2011 júniusáig biztosan a United kötelékében marad, és méltóképpen megünnepelheti manchesteri bemutatkozásának 20. évfordulóját.

A Manchester City menesztette Mark Hughest, és Roberto Mancinit nevezi ki új menedzsernek – erősítette meg a klub. Az utolsó cseppet még a hétközi, Tottenham elleni vereség jelentette abban a bizonyos pohárban, a szombati győzelem már mit sem javított Hughes helyzetén. A csapat új, olasz szakvezetője a hírek szerint három és fél éves szerződést ír alá az Égszínkékeknél, éves fizetése négymillió euró lesz.

Világkupa

Fantasztikus mérkőzésben, Lionel Messi hosszabbításban szerzett találatával nyerte meg története első klubvilágbajnoki címét a Barcelona. Pep Guardiola együttese ezzel hihetetlen rekordot állított fel: minden létező trófeát begyűjtött az idén! Az Abu Dzabiban rendezett torna fináléjában az elődöntőhöz hasonlóan hátrányból álltak fel a katalánok. A rendes játékidő letelte előtt egy perccel Pedro egalizált, majd a friss aranylabdás klasszis a győztes gólt is megszerezte a ráadásban! A mérkőzés második legjobbja Juan Sebastian Verón lett, míg Messi egy újabb díjjal gazdagodott, ő lett az első.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek párosítása:

Stuttgart (német) – Barcelona (spanyol)
Olympiakosz (görög) – Bordeaux (francia)
Inter (olasz) – Chelsea (angol)
Bayern München (német) – Fiorentina (olasz)
CSZKA Moszkva (orosz) – Sevilla (spanyol)
Lyon (francia) – Real Madrid (spanyol)
Porto (portugál) – Arsenal (angol)
Milan (olasz) – Manchester United (angol)

Paul Hart, a Buzsáky-incidens után a QPR élére kinevezett új menedzser székfoglaló videóinterjújában többek között azt is elmondta, nem kíván azokkal a módszerekkel élni, mint a csapattal rossz viszonyt ápoló elődje. A trénertől távol állnak a Magiltonnal kapcsolatban gyakorta emlegetett diktatórikus eszközök.

A holland Voetbal International cikke szerint biztossá vált, hogy Erwin Koeman, a magyar válogatott holland szövetségi kapitánya nem tér vissza a hazájába és nem lesz a Groningen vezetőedzője, mivel a korábbi Európa-bajnok játékos kikosarazta az új szakvezetőt kereső klubot.

GOLF:

Tiger Woods határozatlan időre visszavonul az élsporttól a nemrégiben történt magánügyi problémái miatt

Kézilabda:

Oroszország megvédheti címét a női kézilabda-világbajnokságon, miután simának mondható mérkőzésen, 28-20-ra verte Norvégiát a négy között. Ellenfele Franciaország lesz a döntőben, amely öt góllal bizonyult jobbnak Spanyolországnál.

Jégkorong:

Túl sok a sérült, ezért az 51 esztendős Vjacseszlav Fetyiszovot is nevezi a CSZKA Moszkva vezetőedzője a SKA Szentpétervár elleni jégkorong bajnoki találkozóra.

Tenisz:

Zavaros Yanina Wickmayer és Xavier Malisse belga teniszezők helyzete. A belga bíróság kedden felfüggesztette egyéves eltiltásukat, közben a Nemzetközi Tenisz Szövetségnél még tiltólistán van a két játékos.

F1:

Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke pénteki nyilatkozatában szinte biztosra vette, hogy korábbi pilótájuk, Michael Schumacher visszatér a Formula-1-es világbajnoki sorozatba, mégpedig a Mercedes versenyzőjeként.

Úszás:

Megszületett a harmadik magyar aranyérem és világcsúcs az isztambuli rövidpályás úszó Európa-bajnokságon: Gyurta Dániel 2:00,67 p-es idővel győzött a 200 m mell vasárnapi döntőjében. A táv nagy medencés világbajnoka ezzel második érmét nyerte, lévén 100 m mellen a második helyen végzett. Percekkel korábban Jakabos Zsuzsanna harmadik lett 400 m vegyesen. Gyurta döntőjét követően Verrasztó Evelyn harmadszor lett dobogós Isztambulban, a világcsúccsal győztes Federica Pellegrini mögött lett második 200 m gyorson.

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr41607989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása