Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

Hét hírei 49. Hét

2009.12.05. 10:46 - Je m'appelle Théo

Frissül!

Box:

Az olimpiai és többszörös nehézsúlyú profi világbajnok legendás ökölvívó, Muhammad Ali nyitotta meg az egyesült államokbeli Phoenixben a róla elnevezett egészségügyi központot, amely a Parkinson-kóros emberek gyógyításával foglalkozik.

Foci:

Kisorsolták a 2010es Foci VB csoportjait:

A csoport: Dél-afrikai Köztársaság, Mexikó, Uruguay, Franciaország
B csoport: Argentína, Koreai Köztársaság, Nigéria, Görögország
C csoport: Anglia, Egyesült Államok, Algéria, Szlovénia
D csoport: Németország, Ausztrália, Ghána, Szerbia
E csoport: Hollandia, Japán, Kamerun, Dánia
F csoport: Olaszország, Új-Zéland, Paraguay, Szlovákia
G csoport: Brazília, Koreai NDK, Elefántcsontpart, Portugália
H csoport: Spanyolország, Honduras, Chile, Svájc

Európa Liga:

Az Európa Liga csoportkörének ötödik játéknapján csak Sáfár Szabolcsnak volt rossz napja, csapata nagyon kikapott a spanyol Bilbaótól. Az Austria Wien drukkerei nehezen viselték, berohantak a pályára, a rendőrség teremtett rendet. Gera Zoltán a Fulham legjobbja volt, Dzsudzsák is aktívan játszott, de gólig nem jutott

by:SportGéza

Dzsudzsák madridba megy?

Egyszerűen elképesztő, ilyen talán még a legvadabb álmainkban sem merült fel: Dzsudzsák Balázs a Real Madrid látókörébe került!!! Nem, ez nem április 1-jei tréfa, annál is inkább, hiszen 2009. december 3-át írunk. A döbbenetes hírről a királyi klub házatáján rendkívül tájékozott Marca című sportnapilap számolt be. Higgyék el, nem mi találtuk ki a sztorit, mi több, maga a játékos is megerősítette a nem mindennapi hírt! Az egykori debreceni tehetség ugyanakkor szeretne a földön maradni.

by: Sporthiradó.hu

Kurucz debütált...ő nem kapott gólt...de előtte Green 4et is

Az éppen a szombati brit sajtóban panaszkodó Paul Scholes azonban parádés találattal mutatta, még mindig értékes tagja lehet Sir Alex Ferguson együttesének. A rőt hajú középpályás találata végképp megnyugtatta a „vörös ördögöket”, akik a második félidőben lefocizták ellenfelüket a pályáról.

Gibson ismét középtávolról zúzott a hálóba, majd Valencia és Rooney lőtt teljesen kijátszott akció végén a kapuiba. A negyedik találat után aztán Gianfranco Zola úgy döntött, lehetőséget ad egy magyar kapusnak. Az Újpestről igazolt Kurucz Péter először állt bajnokin a gólvonal elé, újabb honfitársunk mutatkozott be a Premier League-ben

Forma 1:

Megerősítette a Citroen, hogy szerződtette Kimi Raikkönent a 2010-es rali-vb-szezonra: a cég juniorcsapatában, gyári C4-essel indul, csapattársa Sebastien Ogier lesz. A tizenhárom futamból tizenkettőn rajthoz áll, csak Új-Zélandra nem utazik, mert az istálló oda nem neve

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr881575463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása