Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

Theo's Blog: Második évad: Évértékelés

2011.09.20. 19:59 - Je m'appelle Théo

Üdvözlök mindenkit!
Elérkeztünk ehhez a naphoz, amikor a Theo’s Blog betölti második életévét, és a harmadikba lép. Különleges éven vagyunk túl, aminek örömére elkészült ez a kis cikk (tavaly videót láthattatok, de most erre sajnos nem adódott lehetőség, „hála” az időhiánynak), ami részletezi a 2010/2011-es Theo’s Blog idényt. Csapjunk is bele!

Tudjátok jól, a blog a meccseken alapul. Idén sikerül
34 mérkőzést összehoznom, amik közül a legtöbb, parázs összecsapásokat hozott. Igyekeztem a legtöbb országból csapatokat delegálni, és ez, a maga módján sikerült is. A következő szezonra bepótolom az eddig kimaradó országokat, és teljes lesz a lista.
Nagyszerű meccseket láttunk idén, amit az alábbi statisztikai adatok is bizonyítanak. A Theo’s Blog második évadában megközelítőleg 130 gól esett, ebből 4 tizenegyesből. Láthatjátok, egyértelmű az akciógólok dominanciája, illetve elmondhatom azt, hogy a gólátlag is nagyszerű. A legtöbb gólt hozó meccs az
AC Milan – Real Madrid volt, ahol 9 gól esett, 7-2-es eloszlásban . Volt ezen kívül még egy nyolcgólos csodameccsünk, a BL döntő, amit a Manchester United és a Barcelona csapatai játszottak. Persze, nem csak csapatóriások, hanem kisebb együttesek is pályára léptek. Itt volt velünk az ír Bohemians, vagy az évad utolsó meccsén szereplő Viktoria Plzen, de említhetném akár a Mainzot is.
A meccsek igazi különlegessége, a vendégszereplők voltak. Emlékeztek még, amikor jó barátommal, Patrikkal ökörködtük végig a
Nimes – Rangers meccset? Vagy amikor Froggal együtt játszottunk a neten? Na, ugye.
Az év gólját is kiválasztottam,
ide kattintva megnézhetitek (4p:20 másodpercnél), illetve az évad legnagyobb bakija a legutóbbi meccsen a Plzen csatárához Rezekhez kötődik, amit itt megnézhettek (2:30másodpercnél).
Itt volt még, amolyan extraként a FIFA 11 bajnokság is, aminek az összefoglaló cikkét
itt találjátok. Bár a második fele nehezen indult, és nehezen is fejeződött be, úgy érzem a maga módján sikeres volt ez a torna.
A jövőben igyekszem tovább újítani a meccseken, ám ezek legyenek meglepetések. Persze, megmaradnak a szokásos „áttűnések”, illetve a visszajátszások egyedi megjelenítései is, illetve az összes videót az új intróm fogja bevezetni.

Huppanjunk át a játékbemutatókra, amiből idén nem sok volt. Összesen
4 videó és egy írásos cikk készült el, ami elég gyér, de valljuk be, az én asztalom a meccsek kommentálása, mégha az Oscar versenyen sikerült elérnem a harmadik helyet is. Az évad játéka címet itt most hanyagolnám, hiszen nem volt túl nagy a választási lehetőség, ígérem, jövőre picit aktívabb leszek ilyen téren. Hisz, tervek vannak. Kane&Lynch 2, Marc Ecko’s Gettin’ Up és még egy extra terv. Jön ezek mellé a FIFA 12, úgyhogy, öröm é’ bódottá’ lesz.

Zenei téren sem voltam inaktív, hiszen elindult a
Zenei blokk, amolyan helykitöltőként, illetve zenés gólvideóim, amiből készült 3 különkiadás is. Megmutatták tudásukat a kapusok, volt egy karácsonyi gólparádénk és a Marseille zsenijei is kaptak egy külön bejegyzést.
 
Ami még új volt ebben az évben, az nem más, mint a filmek megjelenése. Miért is történt ez? Január környékén csatlakoztam a Perfect Insanity csapatához, filmelemzőként (előtte is érdekelt ez a dolog, de nem tudtam sehogy sem a bloghoz fűzni) így adódott a lehetőség, hogy az ott megjelenő dolgaimat, „itthon” is publikáljam. Van még mit gyakorolnom, hiszen csak rövid bemutatókat, illetve írásokat közlök, de azért nem olyan rosszak azok…Itt köszönném meg Frognak a közös munkát és munkálkodást, valamint a segítségeket.

Az évértékelés végezete felé, meg kell megemlíteni az új designt is, ami nyár közepétől aktív. Sokkal látványosabb, mint az eddigiek és tényleg jót tesz a retinának a sötét akármik után. Most egy darabig nem lesz ilyen jellegű változás, szóval sokáig nézhetjük még a „Határok nélkül” feliratot a baloson.

A nyár végeztével elindult számomra az iskolaszezon utolsó éve (legalábbis középiskolát tekintve). Azonban ezzel együtt egy új időszak kezdődött el, hiszen Borseszék meghívtak a
Rossz PC Juniorok vezetésébe. Különleges megtiszteltetés ez, hiszen ennek az underground közösségnek az, az oldal a fő vezérhajója (pláne mióta freddyD abbahagyta a videózást). Remélem, hogy ezek mellett a dolgok mellett is tudom majd úgy vezetni a saját kis oldalamat, ahogy eddig tudtam és meg tudtalak örvendeztetni titeket érdekességekkel.

Voltak ehhez hasonló hosszú cikkek is, amiket csak „
face á face” bejegyzésként emlegettünk, itt igazából a saját elmélkedéseim szerepeltek, több sorban is. Hasonló többsorosak, az interjúk voltak, amelyek közül a Monoki Lehellel készült darab emelkedik ki talán a legjobban.

Szilveszterkor általában megfogadunk valamit, én erre az új évadra azt fogadom meg, hogy amennyi erőt tudok, annyit beleadok a videókba, és igyekszem kreatív és közönség szórakoztató dolgokat mutatni nektek, olvasóknak. Jönnek be új sportágak, akárcsak a nyár elején érkező Crunchball, avagy
Húsdaráló. Igyekszem meghonosítani a rallyt és a Forma-1et, illetve a kosárlabda és a jégkorong valamilyenfajta megjelenésén is ügyködöm.
A játékbemutatókat már emlegettem, megpróbálok ott is aktív lenni, illetve a „négyszemközt” interjúkkal is komoly terveim vannak. Komolyabb „előzeteseket” is tervezek még, nem kimondottan képek, hanem később videók formájában is. Lesz több gólvideó, illetve több perces gól és védés összeállítások, TOP10 videók is. Utóbbiakban nem csak gólokat és védéseket láthattok, hanem a kedvenc filmjeimet, játékaimat és egyéb bisz-baszaimat is.

Reménykedem, hogy ez az év is kellően aktív és élményekkel teli lesz, akárcsak az előzőek, és azt, hogy a közönség is majd szép lassan tovább növekedik. Örülök, hogy elolvastátok a cikket és annak is, ha megnéztétek a hozzá tartozó linkeket, bejegyzéseket.

Mindenkinek további szép napot és sok gólt kívánok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr393229235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.09.20. 20:05:36

Gratulálok Théo, remélem még minimum 3-4 évig hasítod a virtuális pályákat :). És én köszönöm, hogy besegítesz/besegítettél a nehéz időkben a blogon. További sok sikert :)

scpeti79 · http://scpeti.x3.hu/ 2011.09.20. 21:50:08

Boldog szülinapot, Théo´s Blog!
Herzlichen Glückwunsch zum deinen Geburtstag, Théo´s Blog!
Happy Birthday, Théo´s Blog!
La Mulţi Ani, Théo´s Blog!
Srećan Rođendan, Théo´s Blog! :)

ZibZero 2011.09.22. 16:38:38

Gratulálok és további sok sikert!

Szab15 2011.09.22. 18:50:53

Gratulálok és videókban gazdag folytatást kívánok !! :D
süti beállítások módosítása