Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

rövid, (nem) kétsoros...

2011.08.16. 21:48 - Je m'appelle Théo

Üdv mindenkinek!
Tudom, ez a cikk indulatból születik, és az indulat vezeti végig, de az már tarthatatlan, ami itt megy. Én, mint „semleges” néző, nem szólok bele semmibe. Menjen a sárdobálás, meg a hiszti, de mint videós és szakmabeli, a faszom kivan az egésszel. Igen, az egész hülyeség, ami annó a Junioroknál kezdődött, amikor az „első forradalom” volt. Azzal a szarakodással, ami most PON-nál megy, az ex szerkesztők és olvasók közt. Mi ennek a kurva videózásnak a lényege? Egymás anyázása? Nem. Az, hogy kedvtelésből csináljanak videót. Mindenki szeretne 10 perc hírnevet, de egy rohadt, kicseszett oldalt ne azért bambuljanak a nézők, mert most ez meg amaz összekaptak. Itt az egész a videózásról, a játékokról és a filmekről szól. Ha már filmek. Miért van az, hogy a filmelemzősöknél semmi ilyen nincs, vagy nem ilyen feltűnő? Miért megy nekik sokkal simábban? Elmondom nektek okostojások, mert nem a külcsíny a lényeg. Engem is érdekel, hogy hány nézőm van, őket is, sőt Luckeyt is, akit annó annyit bántottatok, de mindenki foglalkozik a maga dolgával már és próbál fejlődni. A Juniorokon oké, hogy sok videó van egy adott játékból, de akkor írjanak vissza a készítőnek, hogy „rágd meg a fülem haver, ebből baromi sok van most, majd később kirakjuk, de ha van másik videót at küldd be, kerítünk helyet neki”… A másik, a PON-os témát, őszintén szólva, inkább hagyom a vérbe. Mit kell beleszólni abba, hogy Borsesz mit csinál a PON-al…mindenki csinálja meg a saját blogját, ha videózni akar, és társuljon oylanokkal, akikkel akar. Aláírom, nem tudok minden részletet az eseményekből, de nem lehetne békén hagyni őket, és csinálni azokat a teszteket/videókat/kritikákat, amikről csak nyámogunk, nem pedig nézzők/olvassuk?

Örülök, hogy kimaradok az ilyen dolgokból, de ez már baromira felcseszte az agyam…Szidjatok, ha akartok, leszarom. Ez az egész blogolósdi azért van, hogy kikapcsolódjunk. A blogokat közösítő oldalak pedig azért, hogy mások láthassák a munkáinkat. Azt, hogy ki-hova növi ki magát, az a saját dolga és eredménye…de a munkájával éri el és nem a hisztijével… 

és tudjátok mit? tudom, hogy ez a cikk, szart sem ér abban as zituban, ami most van...csak leírtam

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr553158929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OVERLORD · http://overlord.blog.hu 2011.08.17. 11:28:32

Pontosan.A blogolás kikapcsolódás, nekem is az egyik hobbim ez, és nagyon kár hogy sok embernek az a élvezet hogy egyesek videóit szidják.Bár én nagyon bírom MediEvil-t, aki amellet hogy tesztelést készít sok youtube-os troll-ról(és igen, vanak akik megérdemlik,pl szpgamer, akit nem azért szidalmazott, mert gyengék a videói,(bár az is igaz) hanem mert rengeteg baromságot mond bennük,pl hogy a GTA Vice City copyzza a GTA 4-et,és hogy ezt a grafikát hogyan képzelhetik 2009-ben, de kicsit eltértem én is a tágytól).Tehát, vannak olyanok akiket Medi is próbált felkarolni,(gondolok itt codjano10-re,aki sajnos már törölte a profilját:/)és úgyérzem a komoly videósoknak is támogatni kéne a kezdőket, ahelyett hogy ilyen meg olyan szarnak nevezik őket, mert ők se profi játékteszternek születtek(és sok "kritikus" nem is az), és úgy érzem erősíteni kéne ezt a műfajt, ahelyett hogy "építő" jellegű kritikákban lerombolják az összes önbizalmukat.Én nem azt mondom hogy nem kell őket terelgetni kritikákkal, de sokan elfelejtik hogy bátorítani is kéne őket, mint borsesz idézete a maradj a fényben, de legalább annyit hogy várjuk következő videódat, legyen még mert nem rossz ez csak kicsit több munkát kéne fektetni bele,mert ha ezeknek a srácoknak nincs motivációjuk,akkor úgy járnak mint az új játékteszterek nagyrésze, egy öt részes sorozatot hagynak maguk mögött, és mivel minden önbecsülésüknek kampec az alázó kommentek miatt, nem is fogják folytatni ezeket a videókat.És én bizonyos oldalról meg is tudom érteni őket, mert nagyon szókimondó kritikákat kapnak, ezen kicsit változatni kéne úgy vélem, és mint írtam többet kéne őket bátorítani!
süti beállítások módosítása