Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

Theo's Blog: "Az igazi k.o.mmentátor" verseny EREDMÉNYHIRDETÉS

2011.01.30. 20:00 - Je m'appelle Théo

Címkék: eredmény igazi kommentátor

Hölgyeim és uraim! Fiúk, lányok és mások! Elérkeztünk a Theo’s Blog: Az igazi K.O.mmentátor verseny győztesének kihirdetéséhez. Akit nem érdekel a maszlag része, az tekerjen a bejegyzés aljára és nézze meg, ki nyert. Akit érdekel, hogy hogy ment végbe ez az egész verseny, az kattintson, a „tovább” gombra.


az Ötlet:
Miért gondoltam, hogy kellene egy ilyen verseny? Azért, amiért a blogot is csináltam. Mert ilyen még nem volt. Kíváncsi voltam mekkora lesz a lendület és a mozgolódás ebben az irányban. Bár a végső határidőt kicsit kitoltam, de így is megérte, legalábbis valamilyen szinten.

a Csalódás:
Összegezném. A FileFront szerint 19 ember töltötte le a videót. A versenyre 2 nevezés érkezett. Adódik a kérdés, hogy azok, akik letöltötték, csináltak-e valamit? Nem tudom, hiszen a videók „hova kerüléséről” nem tudok. Sajnálom, hogy csak ez a két videó érkezett, mint nevezés. Remélhetőleg, ha lesz még ilyen verseny, akkor több nevező lesz.

a Két videó:
Elérkeztünk a legfőbb pontjához az eredményhirdetésnek. Két (illetve három) embertől kaptam videót. Az első egy páros videó (nem, nem volt tilos párban készíteni…ami nincs a tiltó listán, az szabad), Frog és Juanito (perfectinsanity.blog.hu) előadásában. A másik nevező, a kommentelők egyik legnagyobb alakja, ARSENAL4EVER. Nem hittem volna, de két különböző stílusú videót kaptam és így vált abszolút egyértelművé számomra, hogy ez olyan, mint a játékvideózás. Különböző stílusok találkozása egy témában.

Elsősorban külön elemezném a videókat és a végén térnék ki, a győztesünk kilétére.
Először nézzük a Frog/Juanito párost.
Negatívumok:
- a páros munka pár hátráltatója: néha egymás szavába vágtatok
- egy kicsit több információ elfért volna a videóba

Pozitívum:
+ hangulatos
+ folyamatosan folyik a beszéd, egy percre sem laposodik le a videó

ARSENAL4EVER:
Negatívum:
- suttogsz, ahogy hallottam és valahogy a hangsúlyozással is voltak gondok
- sokszor monoton a közvetítés, az előző indokból kifolyólag

Pozitívum:
+ hihetetlenül gazdag információkból
+ nálad sem volt üresjárat

Olvashatjátok, mind a kettő igényes munka volt, és látható, hogy mind a két videóban másra koncentráltak a készítők. Bár kevés nevező volt, mégis, örülök, hogy ennyire igényes munkákat kaptam. A díjátadás vége felé, beszéljünk egy picit még a jövőről és a díjakról. A véleményetek érdekelne. Legyen-e a jövőben, ehhez hasonló videós verseny? Ha igen, milyen témában? Ilyen meccs vagy valamilyen kvíz/játékbemutató, vagy mi? Rajtatok áll, én szívesen összehozok ilyeneket. Most pedig, beszéljünk a díjakról. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, mind a két nevező kap egy oklevelet illetve a győztes, az alábbi listából választhat. (a játékok Gamestar lemez formájában vannak meg, valószínű, hogy egyéb adatokat is tartalmaznak)
Broke Sword: The Sleeping Dragon
Psychotoxic
Syberia 2
XIII
Street Racing Syndicate
Legacy of Kain: Defiance
Starsky & Hutch
Richard Burns Rally
Véleményem szerint, mind a 3 ember megtalálja a maga játékát a listában. Most pedig jöjjön a győztes kihirdetése. 3 kategóriában (Hangulat, Szöveg és Szakszerűség) pontozott a zsűri 4 (köztük én) tagja és a pontokból kiszámítva, osztva, szorozva világossá vált, hogy a győztes:

FROG és JUANITO!!!!

íme az ő videójuk, illetve rögtön utána ARSENAL4EVER videója is. Utóbbinak gratulálok, hiszen ő is jó munkát végzett. Gratulálok a két illetve három nevezőnek, örülök, hogy elolvastátok a cikket, most pedig jöjjenek a meccsek:

 


Theo's Blog Kommentátor verseny: Frog&Juanito
Uploaded by sjay95. - Watch game reviews, trailers, and walkthrough videos.

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr732625512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ARSENAL4EVER 2011.01.31. 06:50:15

Gratulálok a másik 2 jelentkezőnek.
Talán egy kicsit összekapkodtam, de én is így gondolom, hogy az övéjük lett a jobb. Remélem még lesz ilyen verseny, és akkor ott talán jobban oda figyelek, hogy ne suttogjak.
A játékot meg, majd a két másik nevező után mondok, hogy ne legyen ebből gubanc.

ARSENAL4EVER 2011.01.31. 06:52:14

@ARSENAL4EVER: Információkról meg annyit, hogy pár dolgot emlékezetemből kellett előkaparnom. Aztán a meccs félideje előtt eléggé belekeveredtem a Sneijder-Mourinhos történetbe a helyzet miatt.:)

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.01.31. 14:33:20

@ARSENAL4EVER: Mi is gratulálunk neked, nagyon jó volt a videód, nagyon sok kommentátor megirigyelhetne!
Mi már választottunk, enyém lesz a XIII, Juanito pedig a
Richard Burns Rally-t választotta.

scpeti79 · http://scpeti.x3.hu/ 2011.02.01. 21:00:43

Sziasztok!

Gratulálok a videók szerzőinek, a győztesnek meg különösen.
süti beállítások módosítása