Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

Zenei Rovat: Supernem

2009.11.08. 11:03 - Je m'appelle Théo

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy öreg király és az öreg királynak volt három fia.Mindegyik fiú zenész volt! A legidősebb, IMI még Ulászló idejében dobolt a Mester és tanítványaiban aztán a király halála után, a középső fiúval SZABI-val - aki a négyhúros, mélyhangú gitár mestere - együtt zenéltek az UP nevű zenekarban. A hatalmi villongások idején csatlakozott hozzájuk a legkisebb fiú TIBI, aki villanyárammal működő gitáron játszik. De sajnos a közös muzsikálás nem tartott sokáig, mert az új régens miatt az akkori zenekar pár hónap alatt széthullott.A fiúk viszont úgy gondolták, hogy szerencsét próbálkoznak maguk, hármasban. Hosszas töprengés után kiválasztották maguknak a SUPERNEM zenekar nevet, ami hazájukban használatos ősi szó. A zenéket, szövegeket maguk írják, stílusuknak az akrobatikus rock and roll nevezték meg.A következő akadályt is sikeresen vették, hiszen a jövőjüket sikeresen előmozdítani tudó varázslóval találkoztak a Gold Record-dal, aki megígérte, hogy segít nekik.

Innentől beindult a gépezet:
- K-k-kétszer videoklip és maxi 2002 őszén.
- Surfpunk videoklip és maxi 2003 márciusában
- Hangosabban nagylemez (mindenféle multimédiás varázsigével) 2003 május elején.


A rege itt most megszakad, de annyit elárulhatok, hogy a következő rész is jó hangulatban, vidáman fog eltelni!


A gépezet tovább dübörgött. A "Hangosabban" című nagylemez megjelenése után egy kis idő elteltével jött a következő maxi lemez, természetesen videoklipeel együtt. Ez volt a "Rendőrsztori". Majd felkérték a zenekart egy művészfilm főcímdalának megírásához. Így született a "Nincs mese" című daluk, mely egyébként a film címe is lett. ez a második lemezen hallható. Érdekesség, hogy ezt a klipet nem Indián készítette, mint az eddigieket. Majd nem volt más dolga a zenekarnak, mint a közönség szórakoztatása. Közben Szabi hétről hétre különböző különleges, extrém helyzetekben méri össze tudását, erejét, eszét Majkával a Cool Tv-n a Kontra című műsorban. És el is érkeztünk 2004 végéhez, amikor is a fiúk stúdióba vonultak, hogy elkészítsék második nagylemezüket. Az első részből már kiderült, hogy a fiúk saját maguk írják a szöveget és a dalokat is ők szerzik. Ez most sem történt másképp. Egy kis lemezzel ("Számolj rám")rukkolt elő a zenekar, hogy ezzel adjon egy kis ízelítőt, hogy milyen is lesz a második korong. a hozzá készült klipben most nincs sztori, hanem a zenekar van előtérbe helyezve. Majd április 11-én kijött a "Tejfog".

Itt a vége a második résznek. Folytatjuk!

Majd eljött 2005 és a "Tejfog" c. lemez valamint 2007ben a "Nemde" c. alkotás. Most pedíg itt tartunk. A Supernem máíg koncertezik :)

itt a vége fuss el véle. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr331508669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.