Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

face á face: Feltörekvők: New Generation

2011.06.22. 09:01 - Je m'appelle Théo

Címkék: á face

megj.: életben van még a Theo's Blog K-F: itt a cikk

Régebben már volt egy cikk, most elérkezett az ideje, hogy a feltörekvők új irányt vehessenek. Anno Chelsea17-ről írtam, aki sajnos abbahagyta már a videózást, ill. Marciról, aki olyan mint a mesében: hol van, hol nincs. Megnézzük, a mai rovatba melyik két emberke került…remélem ők „maradandóbbak lesznek.
            Kezdjük Loller1002-vel, aki nemrég küldött nekem egy igen jó kommentátor videót (lejjebb be van ágyazva). Ez volt az első próbálkozása, és valljuk be, nem lett rossz. Persze, benne van az a probléma, hogy sok az üresjárat, de igazából amit mondd, az nem hülyeség és egész szórakoztatóan előadja a meccset. Bár FIFA 08-al tolja, ez az élményen nem igazán változtat, sőt, ad egy kis „”retro” hangulatot a videónak. Véleményem szerint jó lenne, ha folytatná ezt a fajta videózást, a játékbemutatózás mellett, mert van hozzá érzéke. Hál’égnek elég idős ahhoz, hogy átlássa egy meccs folyását, hogy „olvassa” a játékot. Az üresjáratok kiküszöbölésével egész jó kommentátor válhatna belőle, én szorítok azért, hogy folytassa.

            Folytassuk a sort „kismetallal”(nem adott meg más nevet, így gondolom, ezt használja). Nemrég bukkantam rá az oldalára és elég kellemes meglepetés fogadott. A videóinak bár nincs intrója (Lollerének sem volt), a videó minősége hibátlan. Egy percnyi szaggatás vagy pixelesedés sincs benne. A kommentár Lollerhez hasonlóan, néha akadozó, de felettébb szórakoztató. Az első meccs megnézése után kedvet kaptam a többihez. Ő egy fiktív Világbajnokságot indított a blogján, ahol a FIFA 11 válogatottjaival játszik. Izgalmas meccsek várhatóak, és biztos benézek még hozzá, a különböző meccsekért. Kis gyakorlással és még több videóval ő is igazi nagy rókája lehet ennek a stílusnak, hiszen a tehetség, szerintem benne van.

            Akármi is legyen velük, én támogatni fogom őket, kérésre publikálom a videóikat, hogy ti is láthassátok őket. Nem irigykedem, ha jobb videót csinálnak, inkább örülök, hogy végre van társ, aki ugyanabban a témában utazik, mint én. Nem tudom ti mit gondoltok a srácokról, de én kitartok az előző szavaim mellett….van bennük potenciál :)

Íme a videóik:

  kismetal és az oldala

Loller1002 oldala: www.thezoli1002.blogspot.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr513003981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kismetal 2011.06.22. 10:25:48

Köszönöm szépen a megtisztelő sorokat :)
süti beállítások módosítása