Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

Face á face – Feltörekvők

2010.12.22. 22:39 - Je m'appelle Théo

…avagy miből lesz a cserebogár?
Üdv mindenkinek, gondolom tudjátok, elindult a verseny, az
„Igazi kommentátor” címért. Bár pályamunkát még nem kaptam, remélem lesz legalább 3-4 indulóm. Az elmúlt időben volt két ember, akik nem csak a verseny kedvéért, hanem teljes értékben kezdték el követni azt a műfajt, amit én is űzök… nézzük őket:

Chelsea17: előttem az utódom?

Egy sajnálatos hírrel kezdeném, CFC17 barátom abbahagyja a videózást. Be kell vallanom, először húztam egy picit, a számat, mikor jött a hír, hogy ő is nekikezd a műfajnak. Talán féltem, hogy olyan konkurenciámmá válik, aki ledönt az egyszemélyes „királyság” trónjáról. Ezt gondoltam kb. 10 másodpercig, majd eszembe ötlött, hogy, ha engem ez érdekel, akkor meg is érdemlem, hogy letaszítsanak. Krisztián (így hívják a magánéletben) egy nagyon szimpatikus srác, aki meggyőzött arról, hogy érdemes segítenem neki, hogy jobbnál-jobb videókat készítsen. Jó ideje beszélek vele msn-en és mindig képes jó témákat felhozni, és nagyon kommunikatív.  Kezdetben ő is azokkal a problémákkal küzdött, amivel én is. Recsegő mikrofon és párszor a FIFA szólt közbe neki, mégis, ennek ellenére, egyetlen videóján nem lehet érezni ezeket a gondokat.  A kommentárok szinte kifogástalanok voltak és változatosak. Így, a vége felé volt egy technikai probléma, ami után én szállítottam neki a meccseket (összesen 2-t), hogy ilyen probléma ellenére se hagyja abba. Sajnos megunta egy idő után a blogolást és egyéb gondok is akadtak, szóval az ő munkássága véget ért, azonban az eddig elkészített művek megmaradtak, és nyugodt szívvel mondhatom: Megéri mindet megnézni.

Marci: jövő nemzedéke?

Nos, igen, sokan már ismerhetitek őt, mint kommentelő.  Mint blogger, elég érdekes figura. Jelenleg a harmadik vagy a negyedik (nem tudom pontosan) blogja működik. Bevallom, vele kapcsolatban vegyes érzelmeim voltak/vannak néha. Persze, belegondolva, ő is úgy működik, mint azok, akik freddyD-t akarják másolni. Követik a stílusát és próbálják hasonlóra kihozni a saját dolgaikat. Belegondolva, mindenki így kezdi, szóval nem mondhatom, hogy ne csinálja, hiszen így fejlődik, így alakul ki a stílusa. A videói, nos, nem az igaziak, ami a képi minőséget illetik, de remélhetőleg ez még változik. Hangján érezni még, hogy fiatal, szóval, ha kitartó és úgy alakul, belőle is lehet egyfajta cod2gamer96 -> Wazzup Luckey átalakulás. Sok sikert neki.

Egy kis ízelítő a srácok munkáiból:
 
Chelsea17: Manchester United- Manchester City

 

Marci: AC Milan - Inter Milan

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr252533486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ARSENAL4EVER 2010.12.23. 15:15:17

Chelsea17 videója tényleg nem rossz, sőt jó.
Marcit meg nem akarom megbántani, de ez a műved elég pocsékra sikeredett.

MetalBogyó · www.reavensworkout.blogspot.com 2010.12.23. 18:08:49

Théó, gondolom itt jobban észreveszed, szóval...szombaton tuti, hogy szólok, hogy mi lesz, akkora kapok mikfrofont talán :D
Majd beszólok:)

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.12.23. 19:45:45

@MetalBogyó: remek, várom a válaszod :)

@ARSENAL4EVER: te Arsenal? tudsz már vmit? Nevezel a versenyre?

ARSENAL4EVER 2010.12.23. 19:51:58

@Je m'appelle Théo: Nem tudom. Igazából csak rá kéne vennem magam. Lehetséges, de még nem mondok biztosat, majd akkor ha felteszem a videót.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2010.12.23. 23:54:03

A mi munkánk már készen van, csak konvertálnom kell :)
süti beállítások módosítása