Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

face á face...Sungha Jung

2010.11.26. 16:11 - Je m'appelle Théo

Címkék: zene jung á face sungha

 Ismerjük a YouTubeot. Rengeteg ember szerez magának itt pozitív vagy negatív hírnevet. Vannak videósok, mint mi, vannak szimplán idióták és vannak zenészek is, akik a videó megosztókon kápráztatják el a nagyérdeműt. Az utóbbiból mutatok most nektek valakit, akire igazából egyetlen szavam van: BESZARÁS!

Az ifjú Sungha Jungról lesz most szó. ’96-ban, Dél-Koreában született a kis tehetség (3 évvel fiatalabb, mint én), és a YouTube-ra 2006-ban regisztrált. Azóta összesen 290 feltöltött videója van, amit összesen 184.870.453 ember látott. Szép szám, mi? A srácnak saját myspace és egyéb közösségi, valamint saját weboldala van. Emellett jelent már meg lemeze is. Na most, mi ez, ha nem egy nagy „azta!”. A videóiból már rengeteget láttam és azt kell mondanom, a gyerek egy nagy betűs ŐSTEHETSÉG. Lehet, hogy ez a keleti szokás, hogy egy valamit (gitározás itt) csinál, mint a güzü, mást meg nem. Nem tudom. A srác úgy penget, mint én egy több éves gyakorlattal rendelkező Guitar Hero. Több ismerősöm is látta már a videóit, és csak annyit nyilatkoztak: „vágjuk le az ujjait és ragasszuk fel magunknak”. Nem tudom, hogy milyen tempóban tanulja meg a dalokat, de, hogy hibát nem igazán vét, az biztos. Még mielőtt azt hiszitek, hogy biztos zeneileg és technikailag egyszerű dalokat játszik, hát nem! Őszintén szólva, aki lejátssza a Mission Impossible vagy a Karib tenger kalózai filmzenét, így, az előtt minden tiszteletem!  Emellett van itt még Hotel California, G’n’R és még sok finomság. Ezzel a bejegyzéssel nem ajnározni akarom a srácot (pedig azt csinálom), hanem megmutatni, hogy mennyi tehetséges ember él köztünk, akire érdemes odafigyelni és azt, hogy hova lehet jutni, gyakorlással és odafigyeléssel. Élvezzétek:  
 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr332463744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása