Menü

Elérhetőségek

elér1.pngelér2.pngelér3.png

Társoldalak

társmenü_07.pngtársmenü_06.png

Utolsó kommentek

  • Csuszi kukac: Szeva Théo régi barátom! Megismersz még? :D A kis kukac immár nagy kukac lett! Úgy látszik a worms... (2014.05.23. 01:02) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :) (2014.05.04. 22:32) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "top... (2014.04.30. 23:00) Költözés!
  • Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :) (2014.04.26. 21:30) Költözés!
  • ARSENAL4EVER: @szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságá... (2014.04.22. 19:52) Költözés!
  • Utolsó 20

VB csoportmeccsek…csalódás és öröm? 2. rész

2010.06.27. 11:36 - Je m'appelle Théo

folytassuk hát, a tegnapit...

E csoport:

Ez sima lesz Hollandiának. Aki ezzel a mondattal gondolt erre a csportra, az jól tette. A quartettben ez volt a "legellenálhatatlanabb" csapat. Veretlenül és vesztett pont nélkül jutottak tovább. Mögöttük egy Kamerun - Dánia párharcot várhattunk, erre a japánok mentek tovább. Mi ez ha nem meglepetés? Nagy meglepetést az előző két csapat kritikán aluli játéka nyujtotta.

F csoport:

"Majd az olaszok!"..hogyne, azóta Lippi lemondott. Olyan volt mintha másnaposak lettek volna tésztaevő barátaink. Semmi motiváció csak szenvedés. Annál szimpatikusabb volt a többi 3 csapat. Északi szomszédaink bár keveset támadtak, de az utolsó mérkőzésen mutatott elszántságuk továbbrepítette őket, a hasonlóan rokonszenves paraguayal együtt. Új-Zéland bár az esélytelenek nyugalmával érkezett és azzal is távozott, mégis hozott nekünk pár kellemes percet.

G csoport:
A halálcsoport. Közel volt párszor, hogy halálunalom csoport legyen. A portugálok nem tudnak rangadót játszani. Két kínkeserves 0-0 a nagyobbak ellen, és csak szegény Észak-Koreát verték meg (bár azt nagyon). A brazilok, egy félidős csapat voltak, egész meccset nem tudtak egyenletes tartással játszani. Elefántcsontpart szerintem az anti-fair paly díj várományosa lehetne és páran az Oscarra is benevezhetnek. Szegény elvtársak 12 gólt kaptak és pont nélkül kipottyantak. Szerintem szimpatikus csapat voltak, bár a játéktudásuk kevés volt ide.

H csoport.

A latin csoport. Svájc kivételével. A vártnál szerintem nagyobb csata alakult ki a két továbbjutó helyért, de ehhez kellett egy spanyol bukta. A két amerikai csapat közül Chile slisszolt tovább a spanyolok szélárnyékában. Honduras és Svájc válogatottja pedig együtt nézhette a pontos svájci órát, az haza induló repülő menetrendjéhez.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://theosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr312113159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TGyuri007 2010.06.27. 13:11:43

Lippi nem mondott le, már a szezon közepén le volt tisztázva, hogy Lippi helyét Prandelli veszi át...
Új-zéland, és Paraguay, 1 helyzet 1 gól, és utána bekk! Tényleg ritka szarok voltak az olaszok, és megérdemelték a kiesést..., de szlovákia ellen, az utolsó 10-15 percen láthattuk hogy tudnak támadni, és akarni! De hol van a hírhedt olasz védelem?:/ Béka segge alatt:(
Véleményem szerint, Lippi baszta el! Pedig mekkora lippi fan vagyok!:/
Cannavaro, Pirlo, Pepe, Iaquinta, Gilardino, Pazzini?? Kik ezek?

TGyuri007 2010.06.27. 14:35:57

@TGyuri007:
Cannavaro...a csúcson kellet volna abba hagyni, és nem engedni hogy bohócként emlékezzenek vissza rá! A világ legjobb belső védője volt anno, de most ha kiejtik a nevét, mire gondol a sok hugyagyu? Jajj tudom ki az, az a szerencsétlen balek...
Szebb jövőt olasz foci:(

Különben mért nem fejted ki kicsit jobban a dolgokat? Szerintem sokan kíváncsiak a véleményedre, és szerintem mindenki elolvasná!:) Engem például érdekel, mit gondolsz, mi történt az olasz focival, meg hasonlók...én (személy szerint) mindig szívesen olvasok ilyesmiről:)

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.06.27. 15:42:09

@TGyuri007: ilyen véleménykifejtős dologban már gondolkodtam, ide csak azért nem írtam bővebbet, mert ez a rész inkább a csoportokról szólt. Lehet később lesz ilyesfajta cikk is :) Am Cannavaro az olasz focival süllyed. A színvonal a béka s*gge alatt, a német bajnokság lassan beelőzi a szintben, de talán még a Ligue1 (francia) is.

TGyuri007 2010.06.27. 15:52:51

@Je m'appelle Théo: Valóban:/ Visszatérve rád( :-) ) szerintem mindenképp csinálj hosszabb, véleménykifejtős cikkeket!:) Szerintem sokunkat érdekelne!:)

ARSENAL4EVER 2010.07.01. 18:15:42

@TGyuri007: Cannavaro már 4 éve sem érdemelte volna meg az aranylabdát, bár azt elismerem, hogy jó védő, de abban az évben én Henrynak adtam volna, mert BL,VB döntő+nagyon sok szép találta.Akkor megérdemelte volna, a mára-már kiöregedő csatár.
süti beállítások módosítása